Fantasztikusnak tűnik az új Indiana Jones-játék

indiana jones and the great circle
Indiana Jones and the Great Circle
Vágólapra másolva!
Játékmenetes videón mutatkozott be az Indiana Jones and the Great Circle.
Vágólapra másolva!

Évek óta tudni lehet, hogy a Bethesdán keresztül a Microsoft tulajdonában lévő Machine Games nagy költségvetésű Indiana Jones-játékon dolgozik, az Xbox legújabb Developer Direct bemutatóműsorán pedig végre hivatalosan is bemutatkozott a több millió gamer radarján lévő termék.

A Todd Howard producerkedése mellett készülő Indiana Jones and the Great Circle egy belső nézetből irányítható, a világ számos pontján játszódó akciójáték lesz, amelyben a lopakodás, a fejtörők, továbbá a harc is szerepet kap. Indy természetesen az ostorát sem felejtette otthon, a kellék mozgás és harc során is hasznosítható.

Az elveszett frigyláda fosztogatói és az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag között játszódó Great Circle-ben a fiatalkori Harrison Ford képmását használják a fejlesztők, azonban a hangját a legendás Troy Baker szolgáltatja. Az ezerhangú színészt többek közt a Bioshock Infinite Bookerjeként és a The Last of Us játéksorozat Joeljeként ismerheti a közönség, de éppen a Far Cry 4-ben a főgonosz diktátort, a Batman Arkham-szériában pedig a Sötét lovagot és Jokert is játszotta.

A játék az Uncharted és a Tomb Raider vonalán mozog, ami olyan szempontból unfair összehasonlítás, hogy a mindkettő szériát nagyban inspirálták az Indiana Jones-filmek.

Az Indiana Jones and the Great Circle bejelentését nem siették el, így a tervek szerint még idén befut PC és Xbox Series platformokra, az első naptól fogva benne lesz a Game Pass játékbérlőben. Egyéb platformokon való megjelenésre sajnos nem kell számítani, hiszen az Xbox Game Studios kötelekébe tartozó stúdió fejleszti.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!