Máris jön a The Last of Us Part II dokumentumfilm

the last of us part II naughty dog videojáték sony playstation
The Last of Us Part II
Vágólapra másolva!
Az első pillanattól fogva ingyen megtekinthető lesz a YouTube-on.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt a Sony váratlanul bejelentette, hogy az első rész után szabadon a The Last of Us Part II fejlesztéséről is elérhetővé fog tenni egy dokumentumfilmet. A Grounded II: Making The Last of Us Part II elkészítése a kezdetektől fogva tervben volt, ám közbeszólt a koronavírus-járvány, sokáig nem is készültek hozzá felvételek, végül a korábbi nyersanyagot állítólag megtalálva a produkció befejezése mellett döntött a Naughty Dog.

Nagy meglepetésre most kiderült, hogy egyáltalán nincs távol a dokumentumfilm kiadása, noha a dátum nélküli bejelentéséből ítélve a többség arra számított, hogy akár hónapokat is várni kell majd az elérhetővé válására. Ez tévesnek bizonyult, a Naughty Dog pénteki bejelentése alapján 2024. február 2-án (pénteken) fut majd be, magyar idő szerint este 6 órakor debütál a YouTube-on.

A Grounded II ezzel körülbelül párhuzamosan egy frissítéssel a The Last of Us Part II Remasteredbe is bekerül, plusz a patch új Ellie és Abby skineket is betesz majd a játékba.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!