Megrémült a fürdőszoba bontásakor a vízszerelő

vízvezeték-szerelő tiktok
Megijedt a padló alól előkotort csontoktól a vízvezeték-szerelő
Vágólapra másolva!
Csontok bukkantak elő a padlóbeton felszedésekor a kétszáz éves falusi házban.
Vágólapra másolva!

Kihívásokkal teli a vízvezeték-szerelők munkája, a látszattal ellentétben pedig a teljes felújítások során a lakások és a házak szétbontása végső soron könnyebb feladatot jelent számukra, mint időnként a falban lévő kisebb csőtörések megtalálása és javítása.

@beansfromacan Can anyone tell me if this is human or animal? ♂️ #tradesman#plumber#bathroom#underground#grave#devon#deftones♬ original sound - Jonathan David Betts

Egy kétszáz éves ház teljes vízrendszerének felújítása során viszont a vártnál több régi csontot talált egy brit vízvezeték-szerelő, Jonathan Bretts a padlóbeton bontása során komplett kollekciót gyűjtött belőlük. A TikTokra videókat feltöltő szakember egy pont után aggódni kezdett a csontok jellege miatt, így a munkáját megszakítva keresgélt egy kicsit az interneten, konzultált pár kollégával és a ház tulajdonosaival, hogy szerintük miféle csontokról lapultak évtizedeken át a padló alatt.

Nagy megkönnyebbülésére az a konszenzus alakult ki, hogy valószínűleg disznócsontokról lehet szó, a velük szemben lévő épület nagyon régen sertésfarm volt, a házukhoz hozzácsatlakozó csűrt pedig vágóhídként használták. Időközben a tiktokos videóit megnézettek közül néhányan szintén azt állították, hogy szerintük nem emberi csontok kerültek elő a régi padlóbeton alól, így Bretts teljes lelki nyugalommal térhetett vissza a bontókalapácsához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!