Kettéhajtható OLED monitort készített az ASUS

asus zenscreen fold oled kettéhajtható monitor
Teljesen kinyitott állapotban nem is látható a panel hajlítása, a képen tripodra rögzítve használják ZenScreen Foldot
Vágólapra másolva!
Kinyitva egy 17,3 hüvelykes, kiváló színhűségű OLED-panelt kapnak a használók.
Vágólapra másolva!

Folytatják a kettéhajtható OLED-panelekkel való kísérletezést a gyártók, a CES-en bejelentett ASUS ZenScreen Fold OLED egy kettéhajtható monitor. Akku nem került a hordozható kijelzőbe, így úton-útfélen való használatra nem igazán felel meg, inkább olyan professzionális vevőknek találták ki, akik szállodákban, tárgyalókban, kávézókban szeretnék további kijelzővel bővíteni a laptopjukat.

Teljesen kinyitott állapotban nem is látható a panel hajlítása, a képen tripodra rögzítve használják ZenScreen Foldot Forrás: ASUS

A hordozható monitor 17,3 hüvelykes és 2560×1920 pixeles, képes érzékelni az orientációját, így 4:3 és 3:4 képaránnyal is használható, a teljes DCI-P3 színtér lefedésének köszönhetően grafikai munkára is bevethető. Rendelkezik beépített kitámasztóval, tripodállványra rögzíthető, bő 1 kilós, kinyitott állapotban 9,7 mm vastag, egy laptophoz készültnek tűnő gyári táskában őrizhető az utazáskor.

@verge Asus’ ZenScreen Fold OLED monitor features a 17.3-inch foldable screen that could function well as a second display. When you fully flatten the screen, the crease really does seem to disappear. #asus#zenscreen#ces2024#tech#techtok♬ original sound - The Verge

Az árambemenet mellett HDMI, DisplayPort, USB-C, továbbá audio Jack csatlakozókat kínáló ZenScreen Fold OLED a tavasz elején kerülhet piacra, várhatóan 2000 dollár (nettó 691 ezer forint) körüli ajánlott fogyasztói áron.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!