Már jövőre befuthat a Grand Theft Auto VI

grand theft auto the trilogy the definitive edition gta videojáték
Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition
Vágólapra másolva!
Rekord bevételre számít a következő pénzügyi évben a Take-Two.
Vágólapra másolva!

Volt már jobb viszonyban is a közönségével a Rockstar Games fejlesztőcéget birtokló Take-Two játékkiadó, a felújított Grand Theft Auto-trilógia gyalázatos állapotban való megjelentetését követően a napokban tovább borzolta a kedélyeket a Red Dead Redemption minimum erőfeszítéses, de legalább majdnem teljes áron forgalmazni kívánt új verziójával.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition Forrás: Rockstar Games

Ha a játékosoknak nem is, legalább a részvényeseknek képes jó hírekkel szolgálni manapság a vállalat. A legújabb pénzügyi beszámolójának ismertetése során Lainie Goldstein pénzügyi igazgató újból elmondta, hogy a 2024 áprilisa és 2025 márciusa közti 2025-es pénzügyi év a várakozások szerint rekord bevételt és profitot hoz majd.

A Take-Two esetében nem nehéz dekódolni az üzenetet, a jelenlegi tervek szerint ebben a periódusban jelenik majd meg a Rockstar műhelyében évek óta készülő Grand Theft Auto VI.

Goldstein szavai alapján a kérdéses időszakban nem ez lesz az egyetlen ambiciózus termék a vállalattól, összesen olyan 8 milliárd dollár foglalásra és 1 milliárd dollár készpénzbevételre számít, majd a 2026-os pénzügyi éve ezen is túltehet.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!