Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Bajokat okozhat a Windows 11 új frissítése

microsoft windows 11 laptop notebook számítógép
Windows 11 2022 Update a Moment 2 frissítéssel
Vágólapra másolva!
Többek közt drámaian lelassulhat miatta a számítógépek SSD-je.
Vágólapra másolva!

Nem sikerült hibátlanra a Windows 11 2022 Update (22H2) most kedden kiadott összegző frissítése, egyre gyűlnek a KB5023706 jelzésű javítással kapcsolatos panaszok. A legszélesebb körű probléma, hogy a javítás telepítését követően jelentősen lelassulhatnak a fájlműveletek, egy panaszos szerint a Lenovo Legion laptopján 7 GB/s tempóról 1 GB/s-ra esett a fájlok olvasási sebessége, a frissítés eltávolításával megoldódott a probléma.

Mindig el kell valaminek romlania Forrás: Microsoft

A Microsoft már elismerte, hogy valóban gondok lehetnek a fájlmásolási sebességgel a KB5023706 telepítését követően, a cég szerint elsősorban nagy fájlok hálózaton keresztüli küldése során léphet fel a hibajelenség, de a helyi fájlműveletek is érintettek lehetnek, már dolgozik a probléma megoldásán.

Jóval kevesebbeket érintő hibák még, hogy egyes felhasználóknál különféle hibakódokkal meghiúsul a KB5023706 telepítése, néhányan Kék Halál képernyőkkel is találkoztak, továbbá az alternatív Start menüt kínáló appokat használóknak a helyes működés érdekében frissíteniük kell a szoftverüket a legújabb verzióra.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről