Rájöhetett a Samsung, hogy hibázott az okosóra-piacon

Samsung Galaxy Watch 4 okosórák
Vágólapra másolva!
Funkciógyűrű, avagy forgatható lünetta: eltüntette a Samsung, pedig sokan szerették. Most a Galaxy Watch 6 szériában visszatérhet.
Vágólapra másolva!

A forgatható lünetta a Samsung okosórák egyik kedvelt védjegye volt, így aztán egészen érthetetlen volt, miért tüntette azt el az összes Galaxy Watch 5 modellről a dél-koreai gyártó. Egy szivárogtató, Super Roader úgy értesült, hogy a Samsungnál is rájöttek, ez hibás lépés volt. Így a Galaxy Watch 6 Pro állítólag visszahozza a funkciógyűrűt, vagyis kedvez azoknak, akik inkább kitartottak a régebbi, Classic kiadású Galaxy Watch okosórájuk mellett.

Samsung Galaxy Watch 4 okosórák Forrás: wired

Állítólag a kedvelt extra kizárólag a Pro modellben lesz elérhető, a sima Galaxy Watch 6-on marad a digitális funkciógyűrű.

A Galaxy Watch 6 Próból viszont két méret is lesz azok után, hogy a Galaxy Watch 5 Pro elég nagyra sikerült. Feltehetően 42 és 46 mm-es verziókra számíthatunk.

A várakozások szerint kis mértékben nő az akkumulátor kapacitása, vagyis nőhet az üzemidő. A konkrétumokat valószínűleg augusztusban jelentik be, szokás szerint akkor, az összehajtható mobilokkal együtt debütálnak az új Samsung okosórák.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!