A Samsung filléres mobilja is egyenruhába öltözik

Samsung Galaxy A24 szivárgás
Vágólapra másolva!
Rengeteg dolog kiszivárgott a Samsung Galaxy A24-ről, képek is vannak: ezek alapján a csúcsmobilokhoz igazodik a dizájn, a hátlapon legalábbis.
Vágólapra másolva!

Régóta nem titok, hogy a Samsung az aktuális okostelefonjainál vételártól függetlenül egységes megjelenésre törekszik – olyannyira, hogy hátulról egy Galaxy S23-at és egy olcsóbb, A szériás modellt sem egyszerű megkülönböztetni azoknak, akik nem ismerik jól a modelleket.

Samsung Galaxy A24 szivárgás Forrás: gadgety

A jelek szerint ez nem csak a Galaxy A34 és A54 modellekre igaz, de a közeledő, még olcsóbb Galaxy A24-re is. Erről több dolog is kiszivárgott, promóciós képanyagok is.

A készülék 6,5 hüvelykes, full HD+ Super AMOLED-kijelzőt kap majd, 90 Hz-es képfrissítéssel, 1000 nit fényerővel, MediaTek Helio G99 chippel, 4 GB RAM-mal és 128 GB bővíthető (!) tárhellyel. Hátra optikailag stabilizált, 50 megapixeles főkamera, 5 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles makrós egység kerül. A szelfikamera 13 megapixeles lesz. Az 5000 mAh-s akku mellé 25 wattos töltés társul, és meglepetés még a jackcsatlakozó is.