Ezek a fejhallgatók bárkinek komoly fájdalmat okozhatnak

Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset, Fejhallgató
Vágólapra másolva!
Sokkoló és fájdalmas, mikor a megvadult fülesek teljes hangerőn statikus zajt kezdenek lejátszani. Élő adásban derült ki a dolog, de azóta több ilyen bejelentés is érkezett.
Vágólapra másolva!

Az egereiről és billentyűzeteiről közismertté vált Logitech az elmúlt években nagy sikerrel betört a gamer perifériák világába, többek közt a vezeték nélküli fejhallgatói is rendkívül népszerűvé váltak, a játékmenetüket élőben közvetítők is előszeretettel választják a márka különféle modelljeit.

Most viszont komoly botrányba keveredett a vállalat, miután egy ismert streamernek élő adásban megvadult a fejhallgatója. A Twitchen L0rfie néven futó fiatal nőnek a sokk mellett fizikai fájdalmat okozott, hogy váratlanul teljes hangerővel statikus zajt kezdett lejátszani a fejhallgatója, az ezt követő vizsgálódását követően pedig kiderült, hogy 2021 szeptembere óta érkeznek panaszok a jelenségre.

A közösségi médiás megkeresésére válaszul a Logitech közölte, hogy komolyan veszi az efféle panaszokat és vizsgálja a helyzetet. Egyelőre rejtély, hogy mi váltja ki a statikus zajos üzemzavart, azonban a ritka előfordulása szoftveres jellegű hibára utal, így remélhetően valamiféle firmware-frissítéssel sikerül majd orvosolni a gondot.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!