Elérhető Mac gépekre az első két The Witcher

the witcher videojáték
The Witcher: Enhanced Edition
Vágólapra másolva!
Hivatalosan támogatottak az Apple Silicon chipes modellek és a macOS Ventura.
Vágólapra másolva!

Örvendetes bejelentéssel szolgált a Mac számítógépükön komoly szerepjátékozásba bonyolódni kívánók számára a The Witcher játékszéria fejlesztője, The Witcher: Enhanced Edition és a The Witcher 2: Assassins of Kings támogatni kezdték a legújabb hardvereken és szoftvereken való működést.

The Witcher: Enhanced Edition Forrás: CD Projekt Red

A CD Projekt szerint az új kompatibilitási frissítések a játékok Steamen, GOG-on, továbbá Apple App Store-ban megvásárolható verzióihoz is befutottak, a legújabb verzióktól kezdve az Apple M1/M2 rendszerlapkás gépeken és macOS Venturán való futtatásuk is hivatalosan támogatott.

A lengyel fejlesztőcég játéksorozata a már teljesen nyílt világú The Witcher 3: Wild Hunttal vált szenzációvá, ezekkel ellentétben az első két rész még moderált méretű pályákból áll, továbbá mechanikailag is kevésbé kifinomultak.

Ettől függetlenül érdemes elmélyedni bennük, bár figyelmeztetésként az első rész sok tekintetben nagyon oldschool, így a modern játékokhoz szokott közönségnek érdemes türelmet gyakorolnia az első pár órájában, ezt követően automatikusan járni fog számára a pardon.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!