Tölthető a The Talos Principle 2 demója

the talos principle 2 videojáték
The Talos Principle 2
Vágólapra másolva!
Egy hónapon belül befut a belső nézetes logikai játék második felvonása.
Vágólapra másolva!

Alaposan meglepte a világot 2014-ben a horvát Croteam fejlesztőcég, a The Talos Principle belső nézetes logikai játéka nagy filozófiai kérdéseken való merengés mellett kiváló fejtörőkkel kötötte le a gamereket, a Portalt kedvelők számára kötelező alkotásnak bizonyult. Ez óriási irányváltás volt a Croteamtől, addig csak a Serious Sam útját egyengette, a szériát bevallottan nem az agyafúrtsága miatt szereti a közönsége.

Szeptember végén közel egy évtizednyi hallgatás után nagy hírt kaptak a semmiből The Talos Principle rajongói, egész pontosan 2023. november 2-án megjelenik a második rész. Ezt a cég saját technológiája helyett már az Unreal Engine hajtja, a fejtörőket pedig számos új mechanikával bővítették ki a fejlesztők, hogy frissítsék a játékélményt és a kihívásokat.

Most újabb váratlan fejlemény történt, a fejlesztők elérhetővé tették a számítógépes változatának demóját a Steamen, így jóval a megjelenése előtt szabadon elvihető egy próbakörre. A játék PlayStation 5 és Xbox Series platformokra is megjelenik, de egyelőre nem esett szó arról, hogy konzolokra is elérhetővé válna a demója.

The Talos Principle 2 minimum gépigény:

  • 64 bites Windows 10
  • négymagos és 2,5 GHz-es processzor
  • AMD Radeon RX 470 vagy NVIDIA GeForce GTX 970 videókártya
  • 8 GB RAM, 100 GB szabad hely

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!