Zavarta a hangos videojáték, vérfürdőt rendezett

Police - patrol car on duty Disasters and Accidents police . Symbol image Danger Blue light Symbol motif Warning Barrier Blocking locked Insert Alarm Horizontal CRIME TRAFFIC SYMBOL ACCIDENT SITE ACCIDENT BURGLARY BLUE COLOUR CAST TRAFFIC ACCIDENT STREET
Betörés
Vágólapra másolva!
Lelőtték a feltehetően mentális beteg apát, aki három járőrt is megsebesített.
Vágólapra másolva!

Újabb értelmetlen tragédia történt az Egyesült Államokban, Philadelphia egyik családi házas övezetében. A beszámolók alapján az elkövető családapát irritálta a 12 éves fia által játszott videójáték hangereje, emiatt összeveszett vele és a gyerek nagybátyjával. Az őrjöngő férfi először a házban sütötte el a pisztolyát, mire a gyerek és a nagybátyja felmentek az emeletre, ám az apa követte őket, majd arcon lőtte a férfit.

A fiú és a rokona értesítették a segélyhívót, amiről az apa tudomást szerzett, és szó szerint rajtaütött a kiérkezett rendőrökön. A felek között tűzpárbaj alakult ki, a férfi három rendőrt is meglőtt, kettejüket lábon, a harmadikukat pedig kézen, mire végül agyonlőtték a járőrök. A rendőröknek nem esett komoly bántódásuk, a nagybácsit viszont kritikus állapotban szállították kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint az apa nagy eséllyel mentális beteg volt, vonultak már ki hozzá a rendőrök, miután a szomszédok szerint a hátsó kertben lövöldözött. A rémálommá vált estén a fiát és a feleségét fizikailag nem bántotta a férfi.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!