Örökké miénk lehet ez a hatalmas online tárhely

Koofr, online, tárhely, 1TB
Az online felület átlátható, egyértelmű.
Vágólapra másolva!
A havi, vagy éves előfizetések helyett most élethosszig megvásárolhatunk kegy 1TB-os felhőtárhelyet egyszeri 160 dolláros áron.
Vágólapra másolva!

A felhőtárhelyeknek vannak előnyeik (bárhonnan, bármikor elérhetőek), vannak hátrányaik (biztonsági problémák), de az tény, hogy nagyon népszerűek és rengeteg cég foglalkozik az értékesítésükkel. Azonban az állandó fenntartási költségek miatt ezek mind havi, vagy éves díjas konstrukciók, amik előbb-utóbb biztosan drágulnak.

Most viszont itt egy lehetőség, hogy egy egyszeri összeggel kiváltsuk ezt a havidíjat és ez az összeg nem is olyan nagyon magas.

Az online felület átlátható, egyértelmű. Forrás: Origo

A Koofr ugyanis most életre szóló hozzáférést kínál 1TB felhő tárhelyhez 810 dollár helyett mindössze 159.99 dolláros áron (ez a cikk írásának pillanatában 57 000 forintos összeg volt). Ezt a tárhelyet az előfizető az összes eszközéről használhatja, és bármilyen méretű fájlokat feltölthet rá.

Érdemes megjegyezni, hogy a Dropbox például kétszer ennyi tárhelyet kínál a legkisebb csomagjában, de az évente 120 dollárba kerül, szóval ez az egyszeri összeg elég jó üzletek tűnik.

A Koofr lehetővé teszi más felhőfiókok összekapcsolását, és egy helyről hozzáférhetünk az összeshez, vagy végleg átvihetjük őket a Koofr-ba. A rendszer duplikátumkereső funkcióval is rendelkezik, amely megtalálhatja és eltávolíthatja az ismétlődő fájlokat. A Koofr az egyetlen olyan felhőalapú tárhelyszolgáltató is (jelenleg), amely nem követi nyomon a felhasználók tevékenységeit, így a fényképek, videók és információk tekintetében nagyobb biztonságban lesz az adatvédelem.

Az ajánlat (amit a cég egyébként a Lifehacker online boltjában árul) egyetlen szépséghibája ugye, hogy az „élethosszig tartó előfizetés" jelentheti azt is, hogy a szolgáltató cég élettartamának végéig tart, ami sosem lehet tudni, mikor érkezik el.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!