Pornó miatt hív vissza gyereksütit a brit Lidl

gyerek mobil tablet Child CHILD Kid BOY Group of people READING Read BOOK Leisure Recreation GIRL Sibship Brother and sister GAME VIDEO GAME Telephone PHONE Cellphone MOBILE PHONE Cellular phone Bedroom LIGHT PLAYING Friend Boyfriend LYING DOWN
Mobilt, tabletet és e-olvasót használó gyerekek
Vágólapra másolva!
Különös módon lehetnek a veszélyesek a Mancs őrjáratos termékek.
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legbizarrabb étellel kapcsolatos termékvisszahívását jelentette be a Lidl egyesült királyságbeli leánycége. A riasztás szerint alapvetően nincs minőségi probléma a Mancs őrjáratos sütikkel és rágcsálnivalókkal, nyugodtan elfogyaszthatóak a gyermekeknek szánt termékek, a szülőknek nincs a szokásosnál több okuk félteni tőlük az utódaik egészségét.

Ennek ellenére kiderült, hogy a csomagolásukkal már akad egy probléma: a hátoldalon olvasható linket a böngészőben betöltve egy pornográf képeket és animált GIF-eket mutató, támadó webhely töltődik be. A kérdéses weboldal tartalma eredetileg gyermekbarát volt, azonban valamikor a közelmúltban hackerek átvették a szerver vagy a webcím felett az irányítást, így jelenleg pornó jelenik meg rajta.

Az aggódó szülők bármely egyesült királyságbeli Lidl üzletbe visszavihetik a veszélyes Macs őrjárat snackeket, természetesen visszakapják azok vételi árát. A hírek szerint a Lidl más országokban nem forgalmazza a problémássá vált rágcsálnivalókat.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!