Táblagéppé alakítható a Dell új monitora

dell 24 touch usb-c hub monitor
Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor
Vágólapra másolva!
Ledönthető az asztalra, tízujjas multitouch érintőpanelt kapott.
Vágólapra másolva!

Különleges kialakítású monitorral bővítette a kínálatát a Dell, az otthoni és üzleti használatra egyaránt javasolt 24 Touch USB-C Hub Monitor igény esetén táblagép módjára is használható, a különleges állványának jóvoltából szinte ráhúzható az asztal lapjára az érintőkijelzője.

A monitorba 23,8"-es és 1920×1080 pixeles IPS kijelző került, a 60 Hz-es képfrissítési sebességű panel Windows és macOS használata esetén tízujjas, míg Linuxon háromujjas multitouch-ot biztosít. A gyártó szerint az sRGB színspektrum 99%-át képes megjeleníteni, hétköznapi használatra jó a színhűsége.

Portokból nem szenved hiányt a termék, egyes üzleti felhasználók örömére rendelkezik Ethernet porttal, klasszikus videójelet pedig HDMI és DisplayPort bemeneteken fogad. Az érintőfunkció működéséhez USB-C porton át kell csatlakoztatni a számítógépekhez, de a kapcsolaton keresztül USB hub funkciót is kínál, három USB-A és egy USB-C port áll rajta rendelkezésre. Az utóbbin keresztül akár 90W teljesítményt is képes leadni, ami laptopok töltésekor jöhet jól. A 3 wattos monó hangszórója nem hangzik lenyűgözően, de legalább audio Jacken át rádugható fejhallgató vagy hangfal.

A Dell 24 Touch USB-C Hub Monitor forgalmazása az USA-ban már megkezdődött, a vevők 519 dollárért vásárolhatják meg, olyan nettó 183 ezer forintról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!