Magyarországról is elérhető a Mozilla VPN

mozilla vpn
Már itthon is elérhető a magánszférát védő Mozilla VPN
Vágólapra másolva!
Nem olcsó, cserébe viszont garantáltan megbízható a szolgáltató.
Vágólapra másolva!

Nagy csendben újabb országokban vált elérhetővé a privát és biztonságos internetezésre használható Mozilla VPN szolgáltatás, többek közt Magyarországon is bemutatkozott. A termékkel a felhasználók titkosított kommunikációval elmaszkolhatják az internetszolgáltatójuk és a hálózatba ékelődött támadók elől a teljes adatforgalmukat, elrejthetik a meglátogatott webhelyek elől a valódi IP-címüket, geoblokkolásokat kijátszva más országokban lévőnek tettethetik magukat.

Már itthon is elérhető a magánszférát védő Mozilla VPN Forrás: Mozilla

A szolgáltatás harmincnál is több országban 500+ szerverrel rendelkezik, nem naplózza a böngészési történetet, a felhasználók legfeljebb öt eszközön vehetik igénybe. Ingyenes verzióban nem érhető el, havi számlázással 9,99 euróba (~3800 forintba) kerül, míg egy évet előre kifizetve 59,88 euró (~23 ezer forint) az ára, ami 50% megtakarítást jelent.

A Mozilla VPN beüzemeléséhez szükséges alkalmazás minden népszerű számítógépes és mobilos operációs rendszerre elérhető, minimum 64 bites Windows 10-et, macOS 10.14-et, Android 8.0-t, továbbá iOS 13-at igényel. Linuxra is elérhető, nyílt forráskódú a kliensprogramja, de hivatalos csomagok csak az Ubuntuhoz (18.04 LTS, 20.04 LTS, 22.04 LTS, 22.10) vannak, egyéb disztribúciók alatt bonyodalmat okozhat a beüzemelése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!