Nem verte át a trükkös bűvészt a légitársaság

danny orleans
Többször is elmentek a dolgozók az óriási és jól látható csomagja mellett, de senki sem foglalkozott vele
Vágólapra másolva!
Egyszerűen otthagyták az óriási poggyászát a betonon.
Vágólapra másolva!

Minden repülővel utazó rémálma a feladott csomagjának elvesztése, és az sem feltétlenül segít sokat a helyzeten, amennyiben a légitársaságnak nem egy másik országban vagy repülőtéren sikerül elkevernie a poggyászt. A napokban az amerikai Danny Orleans bűvész került bajba, Chicagóból sikeresen eljutott Newarkba a United Airlines jóvoltából, azonban hiába várta a futószalagnál az előadásaihoz szükséges kellékeket és kiegészítőket tartalmazó poggyászát.

Többször is elmentek a dolgozók az óriási és jól látható csomagja mellett, de senki sem foglalkozott vele Forrás: Danny Orleans

A manapság megszokottnak megfelelően lapult a poggyászában egy Apple AirTag követőkütyü, nagy megkönnyebbülésére kiderült, hogy a repülőtéren van a csomagja, a gép kirakodásakor egyszerűen otthagyták a dolgozók a betonon. Sajnos hiába mutogatta a légitársaság ügyfélszolgálatán a telefonját, az nem volt hajlandó bárkit kiküldeni érte, helyette azt az ígéretet kapta, hogy öt munkanapon belül kiszállítják a csomagját a szállodájába. Ez nem volt opció, hiszen egyrészt azonnal szüksége volt a csomagjára, másrészt pedig csak három napra érkezett a városba.

A trükkös bűvész végül megoldotta a problémát: a csomagjának ablakból való kifürkészését követően vett egy visszaváltható repülőjegyet Bostonba, ezzel átjutott a biztonságiakon, majd a United Airlines egyik közelben lévő dolgozóját megkérte, hogy legyen szíves begyűjteni a poggyászt, így végül a megszokott módon át tudta venni a futószalagnál.

A segítőkész dolgozó meglepődött a mulasztáson, tudomása szerint így még senki poggyászát sem sikerült elhagynia a cégnek.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!