Hamarosan minden kiderül a Starfieldről

bethesda starfield microsoft
Központi szerepet kap majd az új bolygók felfedezése a Starfieldben
Vágólapra másolva!
Hosszas bemutatón érkeznek majd a részletek a Bethesda játékáról.
Vágólapra másolva!

Az évek óta tartó felhajtás ellenére továbbra is meglehetősen rejtélyes a Bethesda következő nyílt világú játéka, a Starfield lesz 25 év után a vállalat első új és saját szellemi tulajdona. Az elmúlt két évtizedet a The Elder Scrolls és a Fallout modern részeinek fejlesztésével töltött cég várhatóan ezúttal sem tér le a megszokott csapásáról, így mindkét széria kedvelői számára érdekesnek ígérkezik az űrben játszódó akció-szerepjáték.

Központi szerepet kap majd az új bolygók felfedezése a Starfieldben Forrás: Bethesda Game Studios

A Bethesdát pár éve felvásárolt Microsoft most megerősítette, hogy a június közepi az Xbox Games Showcase bemutatót követő Starfield Direct közvetítésén végre részletesen be kíván számolni a játékról. Az esemény bővelkedni fog a játékmenetes demonstrációkban, így az eddigi kimért csepegtetést követően hirtelen nagy mennyiségű információ szakadhat majd a Starfieldre vágyók nyakába.

A részletes tájékoztatás erősen időszerűnek tűnik, a jelenlegi hivatalos álláspont szerint a játék 2023. szeptember 6-án jelenik majd meg Xbox Series és PC platformokra,

csupán négy hónapra vagyunk a kiadásától.

Az Xbox Games Showcase + Starfield Direct magyar idő szerint este 7 órakor kezdődik majd 2023. június 11-én, az Xbox hivatalos youtube-os a twitches csatornáin valós időben követhetőek lesznek az adások.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!