Van egy jó hírünk a Samsung rajongóinak

Samsung Galaxy S23 széria
Vágólapra másolva!
A Samsung, úgy tűnik mégis piacra dobja a Galaxy S23 FE-t, ráadásul a tervezettnél korábban.
Vágólapra másolva!

A Xiaomi napokban közzétett beszámolója szerint jelentősen megzuhantak a cég mobilos eladásai, de nem csak őket érinti a trend, többek között a Samsung Galaxy S23 modelleket sem viszik – állítja egy szivárogtató. A Galaxy S22 tavaly április és június közötti teljesítményéhez képest az idei széria eladásai 20 százalékkal alacsonyabbak, állítólag. Ez a vártnál is nagyobb visszaesés.

Samsung Galaxy S23 széria Forrás: Samsung

A találgatások szerint márciusra már mindenki megvette a Samsung csúcskészülékét, aki ilyet tervezett, más pedig már nem annyira szeretne ilyen mobilt (vagy túl drágának tartja). Ez nem túl ideális helyzet, ezért a Samsung állítólag mégis piacra dobja a Galaxy S23 FE-t, sőt, előrébb is hozza annak debütálását.

Most már állítólag a júliusra várható Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 előtt megjelenik a Galaxy S23 FE (eddig hónapokkal azok után volt esedékes). A jóárasított verzió csak néhány dolgon változtat, Exynos 2200 chipet, 50 megapixeles főkamerát, 4500 mAh-s akkut, 6/8 GB RAM-ot és 128/256 GB tárhelyet hozhat magával.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!