Az Apple is aggódhat a Samsung új számítógépe miatt

Samsung DM530AFA-LC71W egybegép
Vágólapra másolva!
Praktikus és kellően erős hardvert hozott a Samsung új egybegépe, ami dizájnban az Apple iMac riválisa. Ráadásul a RAM és az SSD is cserélhető benne.
Vágólapra másolva!

Dél-Koreában teszi elsőként elérhetővé a Samsung a DM530AFA-LC71W modellnévre keresztelt, 24 hüvelykes egybegépét, amely alapvetően az Apple iMac riválisa lett. A Samsung 1080p-s, 16:9-es panelt választott ehhez, tükröződésmentes bevonattal.

Samsung DM530AFA-LC71W egybegép Forrás: Samsung

Maximum Intel Core i7-1360P chip fér bele, ez 12-magos, 16-szálas. 16 GB LPDDR5 RAM is van benne, ez elvileg cserélhető. Ugyanúgy cserélhető az 512 GB-os NVMe SSD és van egy 2,5 hüvelykes meghajtóhely is.

Felugró webkamera, 5 wattos hangszórók, 4 USB port, egy USB-C, gigabites Ethernet, HDMI be- és kimenet, microSD-olvasó jellemzi még a gépet, amihez vezeték nélküli billentyűzet és egér is jár, úgy 930 dollárért (ennyiért Core i3-as CPU van, a drágább modellekért 1066 és 1291 dollárt kérnek). Az még kérdés, hogy a nemzetközi piacon mikor lesz kapható.

A Samsung egyébként laptop-fronton is nagyon jó gépeket gyárt, amiket sajnos Magyarországon nem árusít. Az asztali számítógépekkel reméljük, ez másként lesz.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!