Minden kiszivárgott a STAR WARS Jedi: Survivorről

star wars jedi survivor csillagok háborúja
Star Wars Jedi: Survivor
Vágólapra másolva!
Nagyon kell vigyázniuk a játékra tűkön ülve váróknak a spoilerek elkerülésére.
Vágólapra másolva!

Meglehetősen ritka, de nem hallatlan a videójátékok történeteinek és egyéb titokban tartani kívánt részleteinek megjelenés előtti kiszivárogtatása, a legutóbbi különösen csúnya eset a The Last of Us Part II elspoilerezése volt, ráadásul hetekkel a megjelenése előtt.

Star Wars Jedi: Survivor Forrás: Electronic Arts

Most újabb áldozatot szedtek a játékokhoz korai hozzáférést szerzett, azonban titkokat tartani képtelen személyek, máris széles körben terjednek a STAR WARS Jedi: Survivor történetével, karaktereivel, hosszával kapcsolatos információk. Ennek megfelelően aknamezővé vált az internet az olyan játékosok számára, akik szeretnék első kézből megtapasztalni a kiválónak ígérkező akció-kalandjátékot, kénytelenek lesznek tudatosan kerülgetni a spoilereket.

A STAR WARS Jedi: Survivor öt évvel a Fallen Order után veszi fel a fonalat, a Birodalom által a galaxis szélére kiszorított Cal Kestis egyre kétségbeesettebb harcát követi. Az egyik utolsó Jedi lovagként helytállni próbáló Cal már látott és új fenyegetésekkel találja szembe magát, miközben a hátára festett céltábla ellenére teljesíteni próbálja a küldetését.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!