Soha nem merülnek le a Garmin új okosórái

Garmin Instinct 2X széria
Vágólapra másolva!
Az integrált napelemek révén gyakorlatilag végtelen üzemidőt kínál a Garmin Instinct 2X Solar és az Instinct 2X Tactical Edition okosóra.
Vágólapra másolva!

Rengeteg szivárgás után a napokban végül hivatalosan is debütált a Garmin Instinct 2X széria, amely alapvetően az Instinct 2 nagyobb kivitele, 50 mm-es verzióban és 26 mm-es szíjakkal.

Garmin Instinct 2X széria Forrás: Garmin

Az új modellek vastagok és nehezek: 14,5 mm-es házuk 67 grammot nyom, cserébe 10 ATM-es vízállóságot és szénszálas megerősítésű polimer burkolatot kínál. Az 1,1 hüvelykes MiP-kijelző 176 x 176 pixeles, szürkeárnyalatos. Igen energiahatékony, ráadásul beépített napelemek is vannak, így összességében az üzemidő közel végtelen: feltéve, hogy napi 3 órát a szabadban van az óra. Ellenkező esetben 40 napot bír, GPS mellett 27 órát.

Van egy pirosban és fehérben működő, négy erősségű zseblámpa is, a Connect IQ Store és a Pay fizetési szolgáltatás is elérhető, a szokásos appokkal az edzéshez. A Tactical Edition Night Vision módot is kapott, éjjellátó szemüvegben is olvasható a képernyője. De lopakodó módja is van, Jumpmaster módja és kill switch funkciója. Az alap Solar modell 450 dollárba kerül, a Tactical Edition ára 500 dollár.