Nincs több NFT a Facebookon és az Instagramon

instagram nft
Az egyesült államokbeli felhasználók egy tábora hamarosan képes lesz NFT-ket mutogatni az Instagramon
Vágólapra másolva!
Klasszikusabb módokon kívánja támogatni a tartalomkészítőket a Meta.
Vágólapra másolva!

Az ötlet sikerében anyagilag érdekelt befektetők minden igyekezete ellenére meglehetősen gyorsan megbukott a nagyközönség körében az NFT, a döntő többség nem tudta mire vélni, hogy internetes linkeket tartalmazó fájlokat vásároljon az állítólagos tulajdonjogának bizonyítása érdekében.

Nem tartott sokáig az NFT-s kalandozás a Metánál Forrás: Instagram

A Meta kifejezetten későn csatlakozott a partihoz, a tél elején lehetővé tette az Instagramon és a Facebookon az NFT-k készítését és eladását, azonban most vége is a kalandozásnak, jelentette be a vállalat kereskedelemmel és fintech fejlesztésekkel foglalkozó vezetője.

Stephane Kasriel szerint hamarosan eltűnnek majd az NFT-k adásvételéhez kapcsolódó felületek a szolgáltatásokból. Az időközben megvett NFT-k természetesen a vevők tulajdonában maradnak, a nyilvános Polygon blokkláncban vannak tárolva.

Kasriel szerint a tartalomkészítők és vállalkozások támogatása továbbra is top prioritás a Meta számára, ennek jegyében a közeljövőben könnyebben és gyorsabban használhatóvá válik majd a Meta Pay fizetési rendszer, továbbá fejlődni fog a chateléseken keresztüli fizetés is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!