Ingyen hitelezi a bolti vásárlást az Apple

apple pay later
Szabadon költhető a megszerzett hitelkeret, szimultán számos törlesztés is folyamatban lehet
Vágólapra másolva!
Viszont négy részletben és hat héten belül kéri vissza a kölcsönadott összeget.
Vágólapra másolva!

Folytatja a pénzügyi szolgáltatások piacán való terjeszkedését az Apple, több halasztást követően most elérhetővé tette az USA negyvenöt tagállamában a saját részletfizetési lehetőségét. A Pay Later a következő hónapokban válik majd általánosan elérhetővé az Egyesült Államokban, csak az Apple Pay fizetési rendszert elfogadó webshopokban és fizikai kereskedésekben vehető igénybe.

Szabadon költhető a megszerzett hitelkeret, szimultán számos törlesztés is folyamatban lehet Forrás: Apple

A Pay Later kamatmentes kölcsönt 50-1000 dollár közti összegben vehetik igénybe a felhasználók, a hitelkeretre vonatkozó igényüket jelezniük kell a jóváhagyatása érdekében. A törlesztés tekintetében nem túl rugalmas az Apple, négy azonos összegű részletben kell kifizetni a megvett termékeket, az első már vásárlás pillanatában levonásra kerül, a maradék hármat pedig kéthetente kell kifizetni, így összesen hat hét a törlesztési idő.

Az Apple véleménye szerint a kamatmentes részletfizetési lehetőséget az „ügyfelek pénzügyi egészségét szem előtt tartva" alkotta meg, bár a fizetési határidők alapján nyilvánvaló, hogy főként impulzusvásárlások finanszírozására kitalálva az olyan közönség számára, akiknek nem okozna megoldhatatlan gondot a kinézett holmik árának összegyűjtése.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!