Hamarosan bámulhatjuk az Apple kevert valóságát

Apple Park
Vágólapra másolva!
A jelentések szerint végülis júniusban, a WWDC-n mutatja be az Apple a kevert valóságra építő headsetet.
Vágólapra másolva!

Igen régóta emlegetik már a kevert valóságra építő Apple headsetet, azonban ez mindig csak késett és késett. Most arról szólnak a szivárgások, hogy végre idén júniusban, a WWDC fejlesztői konferencián bemutatja az Apple a 2015 óta fejlesztett terméket. Eredetileg tavaly júniusban rántották volna le róla a leplet, majd januárra, tavaszra és júniusra halasztották a bemutatót.

Mindez persze csak belsős információkból derült ki, de legalább úgy tűnik, nem kell tovább várni, sikerül majd javítani a hardveres és szoftveres hibákat. A megjelenés persze odébb lesz (de még idén), júniusban csak a bemutató esedékes. És az informátorok még most is arra figyelmeztetnek, változhatnak a tervezett időpontok.

Apple Park Forrás: getty images

A jelentések szerint az Apple azt reméli, ez lesz a következő nagy dobása, ezzel csökkenti majd a függőségét az iPhone-okkal és azok eladásaival szemben, valamint növeli tovább árbevételét. Állítólag annyira bíznak ebben, hogy a termékek zöme csak minimális frissítést kap idén.

Nagy kérdés, hogy sikerül-e, hiszen az átlagfelhasználókat, tömegeket, eddig egyetlen ilyen headset sem érdekelte. Majd az Apple feltalálja a csodát? És ad mindenki ezért 3000 dollárt?