Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Fenékplasztikára kapott 3,7 millió forintnyi pénzt nézőjétől az OnlyFans-modell

TheDangDangler
Twitch
OnlyFans
TheDangDangler Twitch OnlyFans
Vágólapra másolva!
Az OnlyFans-modell és Twitch-streamer őrült mennyiségű pénzt, 10 000 dollárt, átszámolva 3,7 millió forint adományt kapott egy névtelen rajongótól brazil fenékemelő plasztikai műtétéjére. Most jótevőjét keresi.
Vágólapra másolva!

TheDanDangler a brazil fenékfeltöltéséért kapott adományt, legalább is ezt állítja egy Twitter-bejegyzésében, amelyben megosztott néhány fotót a drága ajándékról és egy különleges, kézzel írott levélről. Ebben a rajongója bevallja, hogy követi az összes közösségi média fiókját,és hogy valamivel kedveskedni akart neki:

Az üzenetben kijelenti, hogy

Az OnlyFans és Twitch sztárja most elhatározta, hogy kideríti az ismeretlen hős kilétét, így arra buzdítja, hogy fedje fel magát. Viszont most nagyon sok ember jelentkezett, azt állítva, hogy ő a titokzatos szamaritánus, de a valódi adományozó kiléte vélhetően még mindig ismeretlen. Egy azonban biztos, TheDanDanglernek ez az adományozó volt az a hős, akire szüksége volt, mivel egy brazil fenékemelő plasztikai műtét még izgalmasabbá teszi a tartalmait.

TheDanDangler Forrás: Origo

Nem ő az első streamer, aki hatalmas meglepetést kap postán. Tavaly Amouranthnak küldtek 70 ezer dollár készpénzt, testőrszolgálatot és egy új iPhone-t az „önvédelmi" ellátási csomag részeként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről