OLED-paneles gamermonitorral dobbantott a Samsung

Samsung Odyssey OLED G8
Vágólapra másolva!
PlayStation 5 és Xbox Series S|X konzolok mellett is sima játékmenetet ígér a 175 Hz-es képfrissítéssel operáló Samsung Odyssey OLED G8.
Vágólapra másolva!

A Samsung tovább bővítette az Odyssey gamermonitorainak sorozatát, így a napokban már az OLED G8 is felkerült a kínálatba. A prémium termék a Samsung első OLED-gamermonitora egyébként, hajlított kivitelben, 1800R értékű hajlítás jellemzi a 34 hüvelykes panelt, amely 3,9 mm a legvékonyabb pontján.

Samsung Odyssey OLED G8 Forrás: Samsung

A 3400 x 1440-es felbontást kínáló, 175 Hz-es panel 0,1 ms válaszidőt ígér, így az input lag elhanyagolható. AMD FreeSync Premium-támogatás is van a 21:9-es képarányú kijelzőn, amely a VESA DisplayHDR 400 True Black tanúsítványát is megkapta, vagyis 400 nit a maximum fényereje.

Micro HDMI 2.1 portot rakott a Samsung a monitorra, a Mini DisplayPort 1.4 és az USB-C portok, 5 wattos hangszórók mellé. A kijelző magassága is állítható, van Samsung Gaming Hub, amely minden fontosabb streamingszolgáltatást támogat. Árat a Samsung nem említett, de az új konzolokat is zökkenőmentesen kiszolgáló termék még idén megérkezik a boltok polcaira.