Féltékenységből halálra gázolta a barátját a fiatal nő

andre smith gaylyn morris
Andre Smith és Gaylyn Morris
Vágólapra másolva!
Apple AirTaggel követte, rendkívül feldúlt állapotban többször is áthajtott rajta.
Vágólapra másolva!

Az elmúlt évben jó néhány alkalommal érkeztek egyesült államokbeli médiabeszámolók a párjuk mozgását féltékenységből Apple AirTagekkel követőkről, a napokban pedig megtörténhetett az első olyan gyilkossággal végződött eset, amelyhez köze volt az olcsó kütyünek.

Andre Smith és Gaylyn Morris Forrás: Instagram / Indianapolis Metropolitan Police

A Law & Crime beszámolója alapján 26 éves Gaylyn Morris a megcsalásának gyanúja miatt nemrég AirTaggel követni kezdte a barátját, az azonos korú Andre Smitht. A férfi péntek éjfél táján egy bárban tartózkodott egy másik nővel, a helyszínre váratlanul betoppant Morris ennek láttán rendkívül feldúlt állapotba került, megpróbált egy üres borosüveggel a másik nőre támadni, ám Smith elvette tőle a nem rendeltetésszerűen használni kívánt tárgyat.

A jelenet miatt mindhármukat távozásra szólították fel, ám egy függő ételrendelés miatt az ismeretlen nő végül bennmaradt a vendéglátóipari egységben, míg Morris és Smith kint folytatták a veszekedést. Egy ponton Morris bepattant az autójába, fellökte a férfit a járművel, majd először tolatva, utána pedig előremenetben is átgázolt rajta. Ezután kiszállt az autójából, hogy újból rátámadjon a bárban maradt nőre, ám a helyszínre kiérkezett rendőrök feltartóztatták, továbbá megállapították Smith halálának tényét.

Az ügyész gyilkosság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást Morris ellen.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!