Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A golfozók álma a TAG Heuer új órája

TAG Heuer Calibre E4 Golf Edition
Vágólapra másolva!
Fejlett követőfunkciókat kínál a magas összeget rejtő árcédulával érkező TAG Heuer Calibre E4 Golf Edition.
Vágólapra másolva!

Már az 1950-es években is kínált megoldást a golfozóknak a TAG Heuer, most azonban a fejlettebb technológiával már többek ígérnek. A TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition az E4-es okosóra speciális kiadása, golfozókra szabva. Rögtön a lunettát golfozókhoz alakították, színes sávok segítik az eredmények követését.

TAG Heuer Calibre E4 Golf Edition Forrás: TAG Heuer

Az órára több mint 40 ezer golfpálya 2D-s térképét is felrakták, ráadásul az első ütés érzékelése után automatikusan követi a játékot a viselhető eszköz. Mutatja a távolságot a következő lyukig, ütőt ajánl, megtanulja viselője szokásait, és igazít az ajánlásokon idővel.

A 45 mm-es óra fekete bevonatú titánból készül, az 1,39 hüvelykes OLED-kijelző 454x454 pixeles, világosabb a gyártó eddigi megoldásainál, így jobban látható nappal. A Snapdragon Wear 4100+ chip 30 százalékkal hosszabb üzemidőt ígér, 90 perc töltés 24 órát jelent. Van GPS, gyorsulásmérő, ezeket más appok is használhatják, alapvetően egy Wear OS-alapú, úszáskor is vízálló óráról van szó, amiben pulzusmérő és NFC is akad. Az ára persze nem alacsony, 2500 euró.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről