Feltalálta a műszőrös gamepadet a Microsoft

sonic the hedgehog 2 xbox series s
A Sonic the Hedgehog 2 megjelenésére készített különleges Xbox Series S
Vágólapra másolva!
Remélhetően eltávolítható róla tisztítási célból a különleges borítás.
Vágólapra másolva!

Nem áll távol a különleges kinézetű konzolok piacra dobása a gyártóktól, a legnagyobb sikerjátékokkal összecsomagolt gépek mellett ráadásul időnként promóciós célból egyetlen példányban létező, gyűjtői darabokat is készítenek. A Microsoft most leleplezte a legújabb ilyen gépét, a Sonic, a sündisznó 2. mozifilm reklámozása céljából készített Xbox Series S fekete házat, a szellőzőnyílást körbevevő aranykarikát, továbbá sündisznós nyomtatott grafikát kapott.

A Sonic the Hedgehog 2 megjelenésére készített különleges Xbox Series S Forrás: Microsoft

Ettől függetlenül a legnagyobb érdekességét a hozzá járó gamepadek jelentik, a Microsoft nem tisztázott módon műszőrrel borította azokat, legjobb tudomásunk szerint ilyen gamepadeket még senki sem forgalmazott a videójátékipar története során. Remélhetően valamiféle egyedileg varrt, leszedhető tokszerűségről van szó, hiszen egyrészt így tűnik a legegyszerűbbnek az ötlet megvalósítása, másrészt ragasztásos módszerrel felettébb problémás lenne tisztítani a gusztustalanná válásakor a borítást.

Az elérhető képek alapján nem zárható ki a ragasztásos megoldás.

Az egyedi konzolt megszerezni kívánóknak csak követniük kell az @Xboxot a Twitteren, és az #XboxSonic2Sweepstakes címkével megfejelve tovább kell tweetelniük a fenti tweetet. A 2022. április 4-ig elérhető promócióban bármely olyan ország legalább 18 éves állampolgára részt vehet, ahol elérhető az Xbox Live.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!