Nincs aranyból ez a négymillióba kerülő vécé

kohler numi 2.0 okosvécé
Kohler Numi 2.0
Vágólapra másolva!
Természetesen megmossa a használó fenekét a használata után.
Vágólapra másolva!

Minden idők potenciálisan legdrágább vécéjét sikerült piacra dobnia a luxus fürdőszobai és konyhai kiegészítőkben utazó Kohler márkának, a Numi 2.0 Intelligent Toilet darabjáért 11 500 dollárt, olyan nettó 4,4 millió forintot kér a tehetős ügyfelektől.

Szükségtelen lámpát kapcsolni az éjszaka Forrás: Kohler

Ennyi pénzért sajnos óriási csalódásnak tűnik az okosvécé. Aranyhoz hasonló különösen exkluzív anyagok nem borítják, de magától felemeli és leereszti az ülőkéjét, a maximum kényelem érdekében langyos levegőt fúj a használók bokáira és alsó felére, továbbá az utóbbit vízsugárral letisztítja és meleg levegővel megszárítja.

Az okosvécé érintőkijelzős távirányítóval érkezik, ezzel lehet állítani a hőfújás és a szárítás során használt meleg levegő hőmérsékletét, továbbá a fenéktisztás olyan paramétereit, mint a vízsugár hőmérséklete és erőssége, a fújás szöge, plusz oszcilláló vagy pulzáló vízfújás is kérhető.

Magától nyitja és csukja az fedelét Forrás: Kohler

Az Amazon Alexa hangasszisztenssel és Spotify zenestreamelővel egybeépített okosvécé képes UV-fénnyel és vízpermettel tisztítani magát, sötétben környezeti fénnyel segíti a használók navigációját, és szagtalanítót is a levegőbe spriccel. Ha elmenne az áram, akkor egy gombbal manuálisan lehúzható, csőtörés esetére pedig száz lehúzásra elég víz található a vészhelyzeti tartályában.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!