Világszerte megjelenik a 200 megapixeles kamerával felszerelt Redmi

redmi note 12 pro+
Vágólapra másolva!
A Redmi Note 12 Pro+ a maga kiemelkedő, 200 megapixeles főkamerájával eddig csak Kínában volt elérhető, ez azonban hamarosan megváltozik.
Vágólapra másolva!

A Redmi Note-sorozat tagjai Magyarországon is nagyon népszerűek, hiszen jellemzően megfizethető áron nyújtanak kiemelkedő tulajdonságokat. Nincs ez másként a Redmi Note 12 Pro+ esetében sem, ahol a gyártó elhozza a középkategóriába a 200 megapixeles kamerát.

Idén már több telefon is megjelent 200 megapixeles kamerával, azonban eddig ez a csúcskategória kiváltsága volt. A Redmi Note 12 Pro+ ugyan nem mindenben hozza azt, amit a csúcstelefonok, így maga az érzékelő nem olyan nagy, mint a drágább konkurenseknél, de még így is egészen kiváló.

Forrás: Redmi

Rendelkezik optikai képstabilizálással, a rekeszmérete f/1.65-ös, és a héttagú lencserendszer is szuper. A készülék 200 megapixelről a pixelek összevonásával tud 50 és 12,5 megapixeles képeket is gyártani, az utóbbi esetben pedig már egészen komoly, 2,24 mikronos pixelméretről beszélünk.

Sajnos úgy tűnik, hogy a többi kamerára már nem jutott a költségvetésből, mert csak egy 8 megapixeles ultraszéles egységet és egy 2 megapixeles makrós kamerát kapunk a főkamera mellé.

A Redmi Note 12 Pro+ globális megjelenésére január 5-től lehet számítani, az ára viszont egyelőre nem ismert.