Bejelentette a Control folytatását a Remedy

remedy control 2 videojáték
Gyökeresen megújult környezetet sugall a Control 2 első koncepcióképe
Vágólapra másolva!
Óriási környezetbeli változást sejtet az első koncepciókép.
Vágólapra másolva!

Örömteli hírrel szolgált a 2019-ben húsz év játéka címet is bezsebelt Control rajongói számára a finn Remedy Entertainment, pénteki blogbejegyzése szerint folyik a munka a sikerjáték folytatásán. A Control 2 fejlesztését és kiadását az 505 Gamesszel közösen végzi, előreláthatóan PC, PlayStation 5 és Xbox Series platformokra jelenik majd meg.

Van min spekulálniuk a rajongóknak a Control 2 első koncepcióképe alapján Forrás: Remedy Entertainment

A bejelentés sajnos ennél több érdemi konkrétumot nem tartalmazott, a Remedy bevallása szerint még nagyon korai fázisban jár a munka, évekre vagyunk a megjelenésétől. Viszont egy izgalmas koncepciós rajz dukált a bejelentés mellé, amely alapján kültéri helyszíneken folytatódhatnak Jesse Faden igazgatónő kalandjai: a képen a Federal Bureau of Control kormányügynökség épületén kívül elhelyezett kontrollpont látható.

Mindez egyrészt üdítően hangzik az első Control csak épületen belülinek mondható helyszíneit követően, másrészt pedig kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy mennyire sikerült úrrá lenni a paranormális erők ezen világra való betörési kísérlete felett az első rész végén.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!