Minden extrém körülményt túlél a Dell táblagépe

Dell Latitude 7230 Rugged Extreme
Vágólapra másolva!
Nem kanapés böngészésre találták ki a Dell Latitude 7230 Rugged Extreme tabletet, hanem extrém környezetbe.
Vágólapra másolva!

Van az a tablet, amit a kanapén videózásra, böngészésre találtak ki, és van a Dell új Latitude 7230 Rugged Extreme táblagépe, amit extrém környezetbe szánták, MIL-STD 810H minősítéssel. Az ütésálló tablet több rögzítési pontot, programozható gombot, két menet közben cserélhető, 35,6 Wh-s akkut kínál, érintőtollal, okoskártya-olvasóval és NVMe SSD-slottal.

Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Forrás: Dell

Intel Core i3, i5 vagy i7 vPro processzor, 32 GB LPDDR5 RAM, 1 TB-os NVMe SSD, később 2 TB-os opcióval – ezek a hardverek férnek a két Thunderbolt 4.0, egy USB 3.2 és egy jack aljalzattal szerelt gépbe, ami opcionálisan bővíthető Ethernet, HDMI 2.0, USB vagy soros portokkal.

Van 5G, LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, GPS, a 12 hüvelykes IPS LCD-kijelzős érintésérzékeny, az 5 megapixeles kamera pedig infrás szenzorral dolgozik. Hátra 11 megapixeles egység került, de a lényeg, hogy -29 és 63 Celsius-fok között is bevethető a tablet, bírja az esőt, homokvihart, hóvihart, alacsony és nagy magasságot és még sok egyebet. Létezik hozzá továbbá mágneses dokkoló, billentyűzet, vállpánt, fogantyú és mobilos állvány is. Nem lesz olcsó, annyi biztos.