Amatőr fotósoknak indít versenyt a Canon

canon fényképezés fotózás fényképezőgép fotográfia
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Nagyjából 2,7 millió forintos eszközcsomagot és mentorációt kap a nyertes.
Vágólapra másolva!

A pályázatra amatőr fotósok jelentkezését várják, akik versenybe szállnak a Canon EOS R5 felszerelésért. Emellett a nyertes privát mentorálási lehetőségben részesül a versenyt életre hívott Laura El-Tantawy nemzetközileg elismert dokumentumfotós által.

Bruttó 2,7 millió forint értékű felszerelést kap a győztes Forrás: Andre Furtado / Pexels

A Redline kihívás idén új feladatleírással és kivételesen értékes nyereményekkel tért vissza. A zsűri olyan pályamunkákat vár, amelyek egy akciódús jelenetet egyetlen kimerevített képbe sűrítve örökítenek meg. A pályaművek bármilyen eszközön készülhetnek, minden résztvevő egy fényképpel nevezhet.

A kihívás lehetőséget biztosít a hobbi fotósok számára, hogy megörökítsék a világot úgy, ahogyan ők látják, és megmutassák a másodperc törtrésze alatt lejátszódó történeteiket, legyen szó akciósportokról, vagy vadvilágról. A nyertes kép alkotója októberben Canon EOS R5 fényképezőgépet és Canon RF 24-70mm f2.8L II USM objektívet kap, továbbá online mentorálási lehetőséget nyer Laura El-Tantawy Canon nagykövettel.

Pályázati időszak: 2022. augusztus 19. 00:01 és 2022. szeptember 16. 23:59, közép-európai idő szerint. A Canon Redline kihívásba történő nevezés ezen a webhelyen történik.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!