Két sikerjáték felújítását jegelhette a Rockstar

red dead redemption 2 videojáték
Red Dead Redemption 2
Vágólapra másolva!
Füstbe mehetett a GTA IV és a Red Dead Redemption remasterek kiadásának terve.
Vágólapra másolva!

Rossz hírrel szolgált egy a Rockstar Games belső ügyeire indirekt rálátással bíró szivárogtató, állítása szerint mégsem készülhet felújított vagy újrafejlesztett verzió a Grand Theft Auto IV-ből és a Red Dead Redemptionből. A Tez2 néven futó illető szerint részben és potenciálisan a tavaly novemberben botrányos állapotban elérhetővé vált, így persze rossz fogadtatásban részesült Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition állhat a projektek jegelése mögött.

A Red Dead Redemption 2 következő generációs frissítését állítólag nem kaszálta el a Rockstar Forrás: Rockstar Games

A pletykát természetesen fenntartásokkal kell kezelni, az előző információk alapján a PlayStation 3 / Xbox 360 korszakban megjelent sikerjátékok felújított változatain 2020 végén kezdődhetett meg a mostanra leállított munka.

A szivárogtató nem tudja, hogy mi lehet a konkrét okozati összefüggés a felújított GTA-trilógia fogadtatása és a mostani remaster projektek állítólagos leállítása között. Viszont a GTA IV és a Red Dead Redemption a prezentáció és az általános műszaki tartalom tekintetében masszívan fejlettebb játékok, így ezek felújítása erősen moderált büdzséből közel lehetetlennek bizonyulhat.

Végül Tez2 szerint a Red Dead Redemption 2 következő generációs frissítésén folyik a munka, de a megjelenési idejéről nem kapott hírt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!