Luxusverzióban már előrendelhető az iPhone 14

caviar iphone 14 luxusmobil
Közel 23 ezer dollárnál kezdődik a legdrágább Gold Champagne Crystal kiadás
Vágólapra másolva!
Nem zavarja a Caviart, hogy az Apple még be sem jelentette az idei mobiljait.
Vágólapra másolva!

Előreláthatóan két-három hónapra vagyunk az idei iPhone 14 mobilsorozat bejelentésétől, azonban a luxuskategóriás mobilokat és mobilkiegészítőket gyártó Caviar máris előrendelhetővé tette az iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max méregdrága változatait.

Közel 23 ezer dollárnál kezdődik a legdrágább Gold Champagne Crystal kiadás Forrás: Caviar

Összesen tizenháromféle modell közül választhatnak az érdeklődők, ezek jókora része 99 darabos limitált példányszámban lesz elérhető, a kezdőárak 9520 és 22 620 dollár között mozognak, ami nettó 3,74 és 8,91 millió forintot jelent. A legolcsóbb Champagne Rose modell titán merevítőkeretet és rájabőr borítást kapott, míg a legdrágább Gold Champagne Crystal változatban minden található a rájabőrtől a 18 karátos aranyon át a gyémántokig.

Az előrendelést leadó vásárlók kiválaszthatják, hogy a két mobil közül melyikre tartanak igény, továbbá mekkora háttértárral kérik azt. A jobb modellek választása jelentősen növeli az árat, például az említett Gold Champagne Crystal kiadásból az 1 TB-os iPhone 14 Pro Max csúcsmodellt választva jóval kétezer dollár feletti a pluszköltség, ezért már 24 950 dollárt (~9,82 millió forintot) kér a Caviar.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!