Jön számítógépekre a két legutóbbi Pókember-játék

Plastation 5, PS5, játék, Spider-Man: Miles Morales
A Spider-Man: Miles Morales az egyik első játék, amivel kipróbálhattuk az új konzolt.
Vágólapra másolva!
Hamarosan már nem kell PlayStation a sikerjátékokkal való szórakozáshoz.
Vágólapra másolva!

Bejelentette az e heti State of Play eseményén a következő körben számítógépes kiadásokat kapó saját játékait a Sony, még idén behálózza az Insomniac Games által készített Marvel's Spider-Man Remastered és a Marvel's Spider-Man: Miles Morales az alternatív platformon játszókat.

A Marvel's Spider-Man Remastered a PlayStation 4-exkluzívként 2018-ban megjelent termék grafikailag némileg feljavított változata, tartalmazza az ahhoz kiadott The City That Never Sleeps tartalmi kiegészítőt is. Az előző generációs konzolra készült alapjátékkal rendelkező PlayStation 5-tulajok ingyenes frissítés formájában már 2020 vége óta elérhetik a remasterelt verziót, számítógépekre 2022. augusztus 12-én jelenik majd meg a nyílt világú akciójáték.

A PlayStation 5 legfontosabb nyitócímeként debütált Marvel's Spider-Man: Miles Morales ennek a játéknak a spinoffja, pontos számítógépes megjelenési dátumot egyelőre nem mondott a Sony, a tervei szerint valamikor az ősszel válik majd elérhetővé a PC-s kiadása.

A sikerjátékok számítógépekre való átportolását a Nixxes Software végzi, az efféle munkákra szakosodott céget tavaly vásárolta meg a Sony.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!