Újabb mobil jön a Blackberry rajongóinak

unihertz titan slim qwerty okostelefon
Unihertz Titan Slim
Vágólapra másolva!
Fizikai QWERTY-billentyűzet segíti a gépelést az Unihertz készülékén.
Vágólapra másolva!

Elindította a legújabb rétegtermékének közösségi finanszírozós kampányát az Unihertz, ezúttal a fizikai billentyűzetes okostelefonra vágyók számára készített egy különleges modellt, miután a megszokott gyártók széles körű vevői érdeklődés hiányában nem hajlandóak efféle készülékeket piacra dobni.

Az Unihertz Titan Slim előrendelői várhatóan idén szeptemberben kapják majd meg a mobiljukat, az ajánlott fogyasztói árhoz képest 25% engedményt jelentő 249 dolláros, nettó 92 ezer forintos áron. A fizikai billentyűzet miatt a készülék érintőkijelzője a 4,2 hüvelykes átlójával szokatlanul kicsinek mondható, ám ez a formatervvel járó kompromisszum, csak a tervezési és gyártási szempontból is jóval komplexebb szétcsúsztatható dizájnnal kerülhető el.

Az Android 11-gyel érkező készülék érdekesebb specifikációi közül kiemelhető a középkategóriás MediaTek Helio P70 rendszerlapka, a körülményekhez mérten nagyvonalúnak mondható 6 GB memória, a 256 GB nem bővíthető háttértár, a 8 MP-es előlapi kamera, a 48 MP-es hátlapi kamera, az előlapi ujjlenyomat-olvasó, továbbá a ritkaságszámba menő infravörös port.

Az utóbbival távirányítóként működhet a mobil, például tévé vagy légkondicionáló kapcsolgatása is megoldható lehet vele.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!