Pehelykönnyűek a Sony prémium fülhallgatói

sony linkbuds s vezeték nélküli fülhallgató zenehallgatás
A Sony egész napos viselésre is ajánlja LinkBuds S fülhallgatót
Vágólapra másolva!
Márkaneve ellenére klasszikus formatervet kapott a LinkBuds S.
Vágólapra másolva!

Februárban a Sony nagy meglepetést keltve nyitott dizájnú vezeték nélküli fülhallgatóval állt elő, állítása szerint a 180 euróba kerülő LinkBuds naponta hosszú órákon keresztül viselhető kényelmetlenség nélkül. A termék kifejezetten jó értékeléseket kapott a tesztelőktől, a legnagyobb gondjának az tűnik, hogy a nyitott kialakítása miatt komolyabb környezeti zajjal nem boldogul el az aktív zajszűrése.

A Sony egész napos viselésre is ajánlja LinkBuds S fülhallgatót Forrás: Sony

Három hónappal később a Sony most előrukkolt a LinkBuds S modellel, neve ellenére a szintén teljesen vezeték nélküli fülhallgató hallójáratba illeszkedő dizájnt kapott, ezzel jó eséllyel orvosolva a társa környezeti zajos problémáját.

A gyártó szerint a 199 euróért a napokban piacra kerülő újdonság különösen kompakt, fülesenként csak 4,8 grammot nyom, a LinkBuds-hoz hasonlóan egész naposnak titulált viselésre is ajánlja.

Sony LinkBuds S Forrás: Sony

A kis méret nem ment a funkciók rovására, a LinkBuds S támogatja az aktív zajszűrést, a környezeti hangokat beengedő módot, a Bluetooth adatkapcsolat ellenére remek hangminőséget lehetővé tevő Sony LDAC kodeket, és IPX4 minősítéssel is rendelkezik. Aktív zajszűrés mellett elvileg 6 órányi zenelejátszást kínál, a tokjából kétszer tölthető fel teljesen, a vezeték nélküli töltést nem támogatja.

Kapcsolódó érdekesség, hogy a napokban a csúcs vezeték nélküli fejhallgatóját is frissítette a Sony.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!