Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elképesztő VR-futópadot készítettek

kat walk c2 vr virtuális valóság futópad
KAT Walk C2 VR futópad
Vágólapra másolva!
Szimpla játék mellett testedzésre és fogyásra is megfelelhet.
Vágólapra másolva!

Elindult a virtuális valóságos környezetekben való mozgást forradalmasítani kívánó KAT Walk C2 közösségi finanszírozós kampánya, a leginkább futópadhoz hasonlító termékkel némi gyakorlást követően közel ugyanúgy lehet mozogni a számítógépes világokban, mint a valóságban. Az alapját egy minden irányba elforogni képes járófelület adja, a felhasználók hámmal erősíthetik magukat a szerkezetbe az egyensúlyuk és megfelelő pozíciójuk megőrzése érdekében.

A termék működését a legegyszerűbb a fenti videóban megszemlélni, a séta mellett a futást, a hátradőlést, az ugrást, az oldalazást, a guggolást, a lopakodós testhelyzetet, az előrehajlást, a C2+ modell pedig a szimpla ülést is támogatja.

A KAT Walk C2 használatához a csomag részét képező különleges cipőkre van szükség, kompatibilis az összes népszerű VR-headsettel. Hivatalosan 129 játékot támogat, köztük a Fallout 4 VR-t és a Half-Life: Alyxot is, a pontos lista itt böngészhető.

A leggyorsabb előrendelők akár 698 dollárért is lecsaphattak a KAT Walk C2-re, a tervező KAT VR szerint júliusban kezdődhet meg a kiszállítása. Ennek ellenére nem végleges termékről van szó, a vevők prototípusokat kapnak, a cég reményei szerint a vásárlók visszajelzései alapján tudnak még finomítani az eszközön a végleges bolti verziójának forgalomba hozása előtt.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről