Bill Gates is kettéhajtható mobilt használ

10 milliárdos, aki sose fejezte
Microsoft founder-turned-philanthropist Bill Gates smiles during the Global Investment Summit at the Science Museum in London on October 19, 2021. (Photo by Leon Neal / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Viszont nem arról a modellről van szó, amely politikai okból elvárható volna tőle.
Vágólapra másolva!

A fogyasztói termékeket is készítő nagyvállalatok vezetői esetében elvárás a saját márkás holmik használata, hiszen személyes tapasztalatok birtokában jobban megérthetik azokat és segíthetnek a továbbfejlesztésükben, ráadásul a potenciális vevőkben kérdéseket vethet fel, hogy miért a konkurenciától vásárolnak. Konkrét példaként rossz fényt vetne a BMW vezetőire, ha Audikkal járnának.

Bill Gates az elvárható módon nem riad vissza a legújabb technológiák használatától Forrás: AFP/Leon Neal

Ugyan a Microsoft társalapítójának már hosszú ideje szinte semmi tényleges köze sincs a vállalatához, azonban a köztudatban teljesen elválaszthatatlanul összeforrt vele. Emiatt egy reddites kérdezz-felelek során most sikerült mókás helyzetbe hoznia a kollégákat, Bill Gates ugyanis jelenleg egy Samsung Galaxy Z Fold3 kettéhajtható kijelzős modellt használ. Ez attól kellemetlen, hogy a Microsoft egyetlen készülékkel van jelen az okostelefonok piacon, ráadásul a dupla kijelzős Surface Duo 2 az alapvető koncepcióját tekintve pont a Galaxy Z Fold 3 közvetlen riválisa.

Egy telefonja van a Microsoftnak, Bill Gates annak is az alternatíváját használja.

Érdekességként Bill Gates a Windows 10 Mobile halálakor váltott androidos telefonokra, Apple-féle termékeket részben politikai okból elméletileg egyáltalán nem használ.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!