Töltő nélkül jöhetnek a Samsung mobiljai

telefontöltő phone charger charging okostelefon
Vágólapra másolva!
Elsőként a fejlettebb piacokon tűnhet el a tartozék a dobozaikból.
Vágólapra másolva!

Egészen a 2020-as évjáratú iPhone 12-ig magától értetődő volt, hogy a telefonok dobozában alapvető tartozék a töltő, azonban manapság új szelek fújnak, környezetvédelmi és költséghatékonysági okból a gyártók és a politikusok is leszámolnának ezzel a jelenséggel. A lépés racionális, a modern világban a legtöbb háztartás már komplett töltőgyűjteménnyel rendelkezik, így maximum azért van értelme másikat venni, mert az újonnan vett készülék nagyobb sebességű töltést is támogat.

A kép csak illusztráció Forrás: Mahesh Patel / Pixabay

Most úgy tűnik, hogy a csúcskategóriát követően a Samsung a teljes mobilkínálatában befejezheti a töltők biztosítását, az Egyesült Államokban nemrég elérhetővé vált Galaxy A03s és Galaxy A13 5G dobozában nincs töltő. Az előbbi készülék Európában már jó ideje kapható, az itteni piacokon a gyártó csomagol mellé egy 7,75W teljesítményű töltőt.

Egyelőre az tűnik a legvalószínűbbnek hogy a Samsung az első időkben piaconként vagy régiónként dönt majd a töltők mellékelésének ügyében, elsőként a fejlettebb országokban fejezheti be azok biztosítását.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!