Idén kétnapos lesz a Google I/O konferencia

programozás kódolás iroda programming coding office
A kép csak illusztráció
Vágólapra másolva!
Az interneten keresztül bárki ingyen követheti majd az előadásokat.
Vágólapra másolva!

Nem marad el az I/O 2022 fejlesztői konferencia, a Google bejelentése szerint május 11-12-én kerül megrendezésre a vállalat által gyakran igénybe vett Shoreline szabadtéri amfiteátrumban. Sajnos személyesen javarészt csak a saját dolgozói és partnerek munkatársai vehetnek majd részt az eseményen, viszont internetes közvetítéseken keresztül bárki ingyen követheti az előadásokat.

A mostani elképzelés nem jelent nagy meglepetést, a koronavírus-járvány miatt 2020-ban a Google kénytelen volt teljesen lemondani az I/O-t, tavaly pedig online került megrendezésre, az idei felvonása végső soron kevésben különbözik a legutóbbitól. A hivatalos weboldalon a fejlesztők válaszokat találhatnak a potenciálisan fennálló kérdéseikre, továbbá regisztrálhatnak az extráinak elérése céljából.

Egyelőre nem tudni, hogy a Google tartogat-e komoly meglepetéseket az idei fejlesztői konferenciájára, jó eséllyel az előadások zöme az Android 13-mal és a mobilos rendszer ökoszisztémájával lesz kapcsolatos, de biztosan lesz szó az egyéb termékeinek jövőjéről is.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!