Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Változásokat hoz a Samsung következő összehajtható mobilja

Galaxy Z Fold 3
Vágólapra másolva!
Már tesztelik a Samsung Galaxy Z Fold 4 prototípusait, új kijelzőformátum várható.
Vágólapra másolva!

Bár népszerűbb a Galaxy Z Flip 3, a Samsung összehajtható mobiljainak csúcsát a Galaxy Z Fold 3 jelenti. Azóta felkavarta a mezőnyt az Oppo Find N, igaz, a gyártó nem szándékozik Kínán kívül forgalmazni azt a modellt. Ellenben a Honor a Magic V összehajtható mobilt az MWC-re is elviszi, ami arra utal, hogy jön majd Európába a készülék.

Galaxy Z Fold 3 Forrás: pcmag

Valószínűleg a Galaxy Z Fold 4-re még várni kell egy darabig, de az is biztos, hogy már tesztelik a prototípusokat. Erről több szivárogtató is beszélt a napokban, változásokat említve. A negyedik-generációs modell állítólag fejlettebb kijelző alatti kamerát kap majd – ez elképzelhető, hogy a Galaxy S23 szériába is bekerül, ha elég jól sikerül (a legtöbb szakértő szerint ugyanakkor még mindig nagyon rossz a minőség az ilyen megoldásoknál).

Ezen felül új kijelzőformátumról is beszélnek: a külső panelt alakíthatják át, de még nem dőlt el, hogy pontosan hogyan. Kisebb, nagyobb és ugyanilyen képernyőt is tesztelnek, állítólag. A konkrétumok feltehetően csak néhány hónap múlva kezdenek majd körvonalazódni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről