Jól összetörték a Samsung Galaxy S22 Ultrát

Galaxy S22 Ultra
Vágólapra másolva!
Némi dobálás után kiderült, mit bír a Gorilla Glass Victus+ védőüveg.
Vágólapra másolva!

Várható volt, hogy a YouTube-ot elárasztják majd az olyan videók, amelyeken a Samsung Galaxy S22 Ultra csúcsmobilt ütik és vágják, mindenféle értelmetlen töréstesztben. A hétköznapibb, elképzelhetőbb forgatókönyvbe illő, ejtéses tesztet végezte el a PBKReviews, amely elsők között vetette alá stressztesztnek a készüléket. Végül autóval is átment azon.

Galaxy S22 Ultra Forrás: PBKReviews

Az Armor Aluminum keretből és a Gorilla Glass Victus+ előlapból és hátlapból azt hihetnénk, hogy az eddigi legkeményebb Samsung csúcsmobil nagyon jól ellenáll a behatásoknak. Úgy tűnik azonban, hogy megint Zack Nelsonnak van igaza: akármilyen marketinget és árcédulát mellékelnek, az üveg az bizony üveg, és az üveg az eltörik.

A Galaxy S22 Ultra kamerát védő Super Clear Glass üvegei már rögtön az első ejtés után összetörtek. Amennyiben a becsapódás a lekerekített képernyőt vagy a készülék oldalát éri, az pedig még látványosabb sérüléseket okoz. Így a sok fejlesztés ellenére a helyzet mit sem változott: aki hajlamos elejteni a mobilját vagy félti a drága eszközt, az vásároljon minőségi védőtokot rá, ellenkező esetben a javítás egy középkategóriás okostelefon árába kerül majd.