Különösen ötletes a Samsung okosprojektora

samsung freestyle projektor
Samsung Freestyle
Vágólapra másolva!
Leginkább egy kültéri spotlámpára hasonlít az aprócska Freestyle.
Vágólapra másolva!

Ügyes mini projektorral bővíti a kínálatát a Samsung. A könnyű hordozhatóság jegyében csak 830 grammos Freestyle 30-100 hüvelykes képet tud kivetíteni a falra, és ugyanazt a szoftvert futtatja, mint a vállalat okostévéi, így bármiféle rákötött másik eszköz nélkül könnyen elérhetőek vele a YouTube-hoz vagy a Netflixhez hasonló szolgáltatások.

Az USB-C kábelen keresztül 50+ wattos töltőről üzemeltethető Pico maximum fényereje 550 lumen, ennek megfelelően a legjobb élményhez érdemes sötétített helyiségben használni. Fehér falra vagy vászonra viszont nincs szükség, a kivetítő képes érzékelni az előtte lévő falfelület színárnyalatát, így a nézők által érzékelt színek javítása érdekében átszínezi a kivetített képkockákat. A beépített hangszórója 5W teljesítményű, 360 fokban szórja a hanghullámokat.

A FreeStyle-hoz persze opcionális kiegészítőket is árul majd a Samsung, a vízhatlan hordtáskához és a külső akkucsomaghoz hasonló megszokottabb elemek mellett olyan talapzatot is készített hozzá, amellyel világítótest módjára betekerhető az E26-os foglalatú lámpákba. Érdekes még az előtétkiegészítő is, ezzel hangulatvilágításként hasznosítható a projektor.

Samsung Freestyle Forrás: Samsung

A termék az Egyesült Államokban már előrendelhetővé is vált, kiegészítők nélkül 899 dollárt (nettó 287 ezer forintot) kér érte a Samsung. A globális forgalmazása a következő hónapokban indul.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!