Júliusban indulhat a The Last of Us forgatása

Centre Street Bridge and Calgary Skyline, dusk, a tall building under construction. ,Calgary Alberta Canada The Bow Centre Street bridge BRIDGE river WATER tall SKYSCRAPER construction site DOWNTOWN cranes construction crane lights ARCHITECTURE CITY citys
5, Calgary – Kanada, 97,5 pont
Vágólapra másolva!
A papírmunka szerint közel egy évet vehet igénybe a projekt.
Vágólapra másolva!

Izgalmas hírek érkeztek a Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével készülő The Last of Us tévésorozat kapcsán, a kanadai rendezők szövetsége által nyilvánosságra hozott információk alapján 2021. július 5-én kezdődhet és 2022. június 8-án fejeződhet be a forgatása. Az előbbi dátumot a kanadai színházi alkalmazottak szövetségének publikusan elérhető információi is megerősítik.

Calgary, Kanada Forrás: AFP/Mint Images

A fentiekből sejthetően a sorozatot Kanadában forgatják majd, ennél pontosabban Alberta tartomány legnépesebb városában és annak környékén lesznek a helyszínei. A képkeresőben Calgary-ra rákeresve érthető a választás, remekül passzol a videojátékokban látott városi világhoz, bár a helyiek szerencséjére számottevően jobb állapotban van annál.

Természetesen az 1,34 milliós lélekszámú település környékén minden bizonnyal nagy mennyiségben találhatóak olyan elhagyatott helyek is, amelyek kiváló helyszíneknek bizonyulhatnak a show számára.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!