Három új Androidot kaphat a Galaxy A52

samsung galaxy a52
Samsung Galaxy A52
Vágólapra másolva!
A vártnál jobb támogatásban részesülhetnek egyes A-szériás mobilok.
Vágólapra másolva!

Nemcsak drámaian javult az elmúlt időszakban a Samsung okostelefonjainak szoftveres támogatása, de a vállalat pár hete visszamenőleges hatállyal jelentősen kiterjesztette rengeteg készülékének frissítési időintervallumát, így azok megszokott kettő helyett négy éven át kapják majd meg valamilyen rendszerességgel az Android biztonsági frissítéseit.

Samsung Galaxy A52 Forrás: Samsung

Természetesen a szolgáltatóktól vásárolt telefonok esetében az operátoroknak is rá kell bólintaniuk a patchek kiadására, és emiatt előfordulhat, hogy az ügyfelek a vártnál sokkal ritkábban, vagy akár soha nem kapnak frissítéseket a telefonjaikhoz, ám ez nem a Samsung hibája.

Most újabb jó hírrel szolgált a Samsung, az idei Galaxy A-szériás eszközök egy része a megszokottnál több Android-főverziót és biztonsági javítást kap majd. A program első résztvevője a nagy sikernek ígérkező Galaxy A52, ez az előre borítékolt kettő helyett három éven át kapja majd meg az újabb Androidokat, továbbá ezen időszak alatt havi szinten elkészülhetnek rá a biztonsági frissítések is. A támogatás negyedik évében csökken majd a hibajavítások kiadásának frekvenciája, feltehetően negyedévente érkeznek majd a patchek.

A termékcsalád idén kiadott többi tagja (Galaxy A42 / A32 / A12 / A02s) esetében két évig járnak majd az Android-főverziók, és az első két évben lehet gyakori biztonsági frissítésekre számítani.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!