Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Értéknövelő extrát kaphatnak a Galaxy mobilok

samsung galaxy s21
Samsung Galaxy S21
Vágólapra másolva!
Egyszerűbbé válhat fájlokat mozgatni köztük és a Windows 10-es számítógépek között.
Vágólapra másolva!

A mai napig egészen meghökkentő problémákkal tudnak szembesülni a mobilozók, például miért nem képesek vezeték nélküli módon, pár koppintással átküldeni egy állományt a telefonjukról a PC-jükre, és miért nem tudnak a számítógépükről ugyanilyen könnyedén átmásolni valamit a mobiljukra. Erre tipikus példa, mikor mobillal készült fotókat kívánnak átmásolni a számítógépükre: vagy USB kábellel rákötik a telefont a számítógépre, vagy kerülőúton juttatják el a PC-re a képeket, például a Gmail vagy a Google Fotók közbenjárásával.

Samsung Galaxy S21 Forrás: Samsung

A jelek szerint a Samsung végre megoldja a problémát, az Aggiornamenti Lumia értesülései szerint hamarosan elérhető lesz a Microsoft Áruházból a Windows 10-es számítógépekre a Quick Share alkalmazás. Ennek a telepítése után elvileg nagyon egyszerűvé válik majd az állományok Galaxy mobilok és Windows 10-es PC-k közti vezeték nélküli másolása, természetesen mindkét irányban.

Viszont kisebb feketeleves, hogy a segédprogram működéséhez valószínűleg OneUI 2.0 vagy újabb kezelőfelülettel ellátott Galaxy mobilra lesz szükség, azaz a Quick Share ténylegesen csak az Android 10+ rendszerű okostelefonokon és tableteken állhat majd rendelkezésre.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről